Pasteurizator de baie pentru sticleProFruit Machinery
Bath pasteurizer for bottles
Pasteurizator de baie pentru sticle
ProFruit Machinery
Bath pasteurizer for bottles
Anul fabricației
2024
Condiție
Nou
Locație
Gargždai 

Afișați imaginile
Afișează harta
Date despre utilaj
- Descrierea mașinii:
- Pasteurizator de baie pentru sticle
- Producător:
- ProFruit Machinery
- Anul fabricației:
- 2024
- Condiție:
- nou
Preț și locație
- Locație:
- Laugalių g., Gargždai, Klaipėdos r. sav., Lithuania

Apelați
Detalii despre ofertă
- ID-ul listei:
- A149-14474
- Ultima actualizare:
- pe 23.04.2024
Descriere
Opțiunea de pasteurizare la baie este soluția perfectă pentru pasteurizarea produselor dvs. îmbuteliate sau dozate după umplere.
Pasteurizatoarele noastre cu baie pot fi fabricate în două variante:
1. Pasteurizator cu baie autonom, cu elemente de încălzire electrice și panou de control integrat.
2. Pasteurizator cu baie ca opțiune împreună cu pasteurizatoarele HEAT sau ECOHEAT. Încălzirea apei se realizează cu pasteurizatorul nostru, iar același panou de control poate gestiona ambele dispozitive.
Caracteristici:
• Montat pe roți pivotante.
• Cadă de încălzire izolată pentru economie de energie și menținerea temperaturii.
• Poate fi utilizat pentru sticle de sticlă, borcane, doze și orice alt tip de ambalaj rezistent la căldură.
• Compatibil cu diverse produse precum sucuri, gemuri, piureuri, sosuri etc.
• Control automat pentru temperatură și timp.
Crodpfxerif Sme Abtei
• Protecție la preaplin de apă.
• Încărcare și descărcare rapidă și ușoară a tăvilor cu sticle.
• Construcție integrală din inox.
Sticlele, dozele sau borcanele se așază în tăvi, iar tăvile se introduc în cadă. Temperatura și timpul dorit de pasteurizare pot fi setate ușor din panoul de control integrat sau pe pasteurizatoarele HEAT/ECOHEAT.
La începutul procesului, sticlele sau borcanele se plasează în cadă, apoi se adaugă apă până la nivelul gâtului sticlelor. Apoi se conectează pasteurizatorul și se setează temperatura (max. 90°C) și timpul dorit. Aparatul începe să încălzească apa din cadă. Când temperatura setată este atinsă, cronometrul pornește și începe procesul de pasteurizare. Între timp, se pot încărca sticlele umplute în următorul set de tăvi pentru a accelera procesul de schimb.
La expirarea timpului, apa este evacuată din pasteurizatorul cu baie, iar sticlele sunt scoase.
Deoarece temperatura este măsurată doar în cadă, este important să monitorizați temperatura la miez a produsului pentru a vă asigura că pasteurizarea a fost suficientă.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Pasteurizatoarele noastre cu baie pot fi fabricate în două variante:
1. Pasteurizator cu baie autonom, cu elemente de încălzire electrice și panou de control integrat.
2. Pasteurizator cu baie ca opțiune împreună cu pasteurizatoarele HEAT sau ECOHEAT. Încălzirea apei se realizează cu pasteurizatorul nostru, iar același panou de control poate gestiona ambele dispozitive.
Caracteristici:
• Montat pe roți pivotante.
• Cadă de încălzire izolată pentru economie de energie și menținerea temperaturii.
• Poate fi utilizat pentru sticle de sticlă, borcane, doze și orice alt tip de ambalaj rezistent la căldură.
• Compatibil cu diverse produse precum sucuri, gemuri, piureuri, sosuri etc.
• Control automat pentru temperatură și timp.
Crodpfxerif Sme Abtei
• Protecție la preaplin de apă.
• Încărcare și descărcare rapidă și ușoară a tăvilor cu sticle.
• Construcție integrală din inox.
Sticlele, dozele sau borcanele se așază în tăvi, iar tăvile se introduc în cadă. Temperatura și timpul dorit de pasteurizare pot fi setate ușor din panoul de control integrat sau pe pasteurizatoarele HEAT/ECOHEAT.
La începutul procesului, sticlele sau borcanele se plasează în cadă, apoi se adaugă apă până la nivelul gâtului sticlelor. Apoi se conectează pasteurizatorul și se setează temperatura (max. 90°C) și timpul dorit. Aparatul începe să încălzească apa din cadă. Când temperatura setată este atinsă, cronometrul pornește și începe procesul de pasteurizare. Între timp, se pot încărca sticlele umplute în următorul set de tăvi pentru a accelera procesul de schimb.
La expirarea timpului, apa este evacuată din pasteurizatorul cu baie, iar sticlele sunt scoase.
Deoarece temperatura este măsurată doar în cadă, este important să monitorizați temperatura la miez a produsului pentru a vă asigura că pasteurizarea a fost suficientă.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Furnizor
Notă: Înregistrați-vă gratuit sau conectați-vă, pentru a accesa toate informațiile.
Înregistrat din: 2019
Trimiteți solicitarea
Telefon & Fax
+370 46 2... anunțuri
Anunțul dvs. a fost șters cu succes
A apărut o eroare







