LINEAR Blancher/CookerSELO
LINEAR Blancher/Cooker
SELO
Condiție
Utilizat
Locație
Lorquí 

Afișați imaginile
Afișează harta
Date despre utilaj
- Descrierea mașinii:
- LINEAR Blancher/Cooker
- Producător:
- SELO
- Condiție:
- folosit
- funcționalitate:
- complet funcțional
Preț și locație
- Locație:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Apelați
Detalii despre ofertă
- ID-ul listei:
- A192-58926
- Număr de referință:
- 0000000196121
- Ultima actualizare:
- pe 30.05.2025
Descriere
În tunelul cu abur, emulsia este gătită cu abur condensat. Viteza benzii și alimentarea cu abur sunt reglate pentru a obține rezultatul de gătire dorit. Timpul de gătire depinde de produs. Aburul este injectat prin centru, aproximativ 80% deasupra și 20% dedesubt.
Tunelul de gătit cu abur este compus dintr-o bandă din oțel inoxidabil, o cameră de abur, o baie centrală de abur + un sistem de control al aburului, un baraj de apă, un sistem de evacuare a aburului în exces și un cadru pentru tunelul de abur.
Iedpswn Dvrsfx Aa Sjih
Emulsia de carne este depusă sub formă de fâșii pe banda din oțel inoxidabil și transportată prin camera de abur. Viteza benzii de oțel și alimentarea cu abur sunt reglate astfel încât, la finalul procesului de gătire, la ieșirea din tunelul de aburire, punctele centrale ale emulsiei de carne să fie încălzite de la 0ºC la minimum 90ºC.
- Temperatură la intrare: -2ºC / 2ºC
- Temperatură la ieșire: 90ºC.
Capacitatea de producție poate varia în funcție de produs.
Pentru procesarea unui amestec carne/cereal în regim continuu, capacitatea poate ajunge până la 9 t/oră.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Tunelul de gătit cu abur este compus dintr-o bandă din oțel inoxidabil, o cameră de abur, o baie centrală de abur + un sistem de control al aburului, un baraj de apă, un sistem de evacuare a aburului în exces și un cadru pentru tunelul de abur.
Iedpswn Dvrsfx Aa Sjih
Emulsia de carne este depusă sub formă de fâșii pe banda din oțel inoxidabil și transportată prin camera de abur. Viteza benzii de oțel și alimentarea cu abur sunt reglate astfel încât, la finalul procesului de gătire, la ieșirea din tunelul de aburire, punctele centrale ale emulsiei de carne să fie încălzite de la 0ºC la minimum 90ºC.
- Temperatură la intrare: -2ºC / 2ºC
- Temperatură la ieșire: 90ºC.
Capacitatea de producție poate varia în funcție de produs.
Pentru procesarea unui amestec carne/cereal în regim continuu, capacitatea poate ajunge până la 9 t/oră.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Documente
Furnizor
Notă: Înregistrați-vă gratuit sau conectați-vă, pentru a accesa toate informațiile.
Înregistrat din: 2024
Trimiteți solicitarea
Telefon & Fax
+34 968 6... anunțuri
Anunțul dvs. a fost șters cu succes
A apărut o eroare