Linie de gogoși cu tort la aburSelo
SSB2000
Linie de gogoși cu tort la abur
Selo
SSB2000
Anul fabricației
2022
Condiție
Utilizat
Locație
Misterton 

Afișați imaginile
Afișează harta
Date despre utilaj
- Descrierea mașinii:
- Linie de gogoși cu tort la abur
- Producător:
- Selo
- Model:
- SSB2000
- Anul fabricației:
- 2022
- Condiție:
- aproape ca nou (folosit)
- funcționalitate:
- complet funcțional
Preț și locație
- Locație:
- Stockwith Rd 4, DN10 4ES Dn10 4Es, GB
Apelați
Detalii despre ofertă
- ID-ul listei:
- A190-63216
- Număr de referință:
- 3329
- Ultima actualizare:
- pe 02.05.2025
Descriere
Selo SSB2000 Linie pentru gogoși de tip „Steamed Cake”
Dwodewg Equepfx Adioc
2022, SSB 2000 este proiectată pentru producția continuă de gogoși Steamed Cake, pornind de la alimentarea cu tăvi într-un tunel de aburi cu transport continuu pe benzi transportoare. La începutul ciclului SSB 2000, tăvile de coacere sunt unse și umplute cu aluat, fiind poziționate ulterior pe banda transportoare care le preia pentru transferul către tunelul de aburi. Aluatul pentru gogoși este gătit la aburi pentru perioade variabile, în funcție de rețetă și dimensiunea produsului. După procesul de aburire, tăvile cu gogoșile Steamed Cake gata preparate sunt depanate automat și transportate mai departe, în timp ce tăvile sunt reumplute și recirculate fără spălare. Capacitatea maximă a SSB 2000 este de aproximativ 20.000 gogoși Steamed Cake pe oră. Capacitatea maximă pentru gogoși mini-steamed cake este de aproximativ 45.000 pe oră. Echipamentul nu a fost folosit niciodată în producție. Se livrează cu manuale / desene / specificații tehnice.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Dwodewg Equepfx Adioc
2022, SSB 2000 este proiectată pentru producția continuă de gogoși Steamed Cake, pornind de la alimentarea cu tăvi într-un tunel de aburi cu transport continuu pe benzi transportoare. La începutul ciclului SSB 2000, tăvile de coacere sunt unse și umplute cu aluat, fiind poziționate ulterior pe banda transportoare care le preia pentru transferul către tunelul de aburi. Aluatul pentru gogoși este gătit la aburi pentru perioade variabile, în funcție de rețetă și dimensiunea produsului. După procesul de aburire, tăvile cu gogoșile Steamed Cake gata preparate sunt depanate automat și transportate mai departe, în timp ce tăvile sunt reumplute și recirculate fără spălare. Capacitatea maximă a SSB 2000 este de aproximativ 20.000 gogoși Steamed Cake pe oră. Capacitatea maximă pentru gogoși mini-steamed cake este de aproximativ 45.000 pe oră. Echipamentul nu a fost folosit niciodată în producție. Se livrează cu manuale / desene / specificații tehnice.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Furnizor
Notă: Înregistrați-vă gratuit sau conectați-vă, pentru a accesa toate informațiile.
Înregistrat din: 2014
Trimiteți solicitarea
Telefon & Fax
+44 20 38... anunțuri
Anunțul dvs. a fost șters cu succes
A apărut o eroare